Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf welke sinds 1 mei 2004 actief begonnen is als project-, calculatie- en tekenbureau, gericht op staalbouw. Sinds 2005 houden wij ons ook bezig met het leveren en aanbrengen van brandwerende voorzieningen op staalconstructies, zowel brandwerende coating als brandwerende bekleding, brandwerende doorvoeringen en sparingen.

Voor deze brandwerende voorzieningen maken wij gebruik van Sherwin Williams Firetex coatings, o.a. Pregyfeu-A1 en Promatect voor de beplating en voor de brandwerende doorvoeringen van o.a. Nullifire.

Tevens wordt de beplating voor 95% bij ons in de werkplaats op maat gezaagd door middel van een CNC gestuurde opdeelzaag.

Door onze ruime kennis op het gebied van brandwerende voorzieningen en het werken met een vast team, kunnen wij snel en adequaat handelen. Een goede kwaliteit staat daarbij natuurlijk op de eerste plaats. Wij gaan altijd voor 100% klanttevredenheid.

Ruim 20 jaar ervaring in de staalbouw en 11 jaar in de brandwerende voorzieningen is uw garantie voor gedegen tekenwerk en brandwerende voorzieningen.